Hoppa till sidans innehåll

Dagbok från Bruks


August och Ellen har skrivit dagbok från Dalarnas skidförbunds ungdomsläger i Bruksvallarna 18-22/11-09

 

Nu har vi just kommit hem från dala-lägret i Bruksvallarna.

Dag 1. Vi klev på bussen på onsdagen vid 12, resan tog ungefär 5 timmar med ett stopp i Sveg. Det var mulet och någon plusgrad när vi kom dit. När vi kom fram fick vi veta vilka vi skulle bo med  - man bodde med dom i sin egen ålder. /August och Ellen

 

Dag 2, torsdag. Vi hade ställt klockan på fem i halv åtta och drog oss iväg till frukosten. Träningen började sen med skate då vi lekte lekar och lärde känna varandra. Sedan var det lunch innan vi skulle ut på nästa pass – klassiskt. Då blev det mest teknik. Vädret var ganska varmt så det var klisterföre. Efter passet var det middag och sen var det fritid fram till kl 22.00 då det var läggdags. Även om alla inte följde det ö…….

/ August

 

Dag 3, fredag. Frukost sen träning, skate. Vi lekte, körde teknik, stafetter och ramlade hela tiden. Efter träningen duschade vi och åt lunch. Sen drog vissa ner till ICA som ligger ca 300 meter från där vi bodde. Men på vägen hem mötte vi några tränare fån Rembo som frågade Jennifer (hon är från Rembo) om hon ville följa med deras klubb och tolka efter en skoter upp på fjället – och då hade jag och Anna Lång turen att få följa med. Så vi gick snabbt in och bytte om och sedan var det bara att köra. Det var askul. När vi var uppe på toppen stannade vi och tog några kort och sedan var det full fart nerför. Vi hade tur att det var varmt ute så att snön var mjuk att ramla i. Direkt när vi kom tillbaka hann vi bara byta pjäxor och så började nästa pass, klassiskt. Efter att ha varit ute i 4 timmar i sträck så duschade vi och åt. Sen på kvällen var vi ute i korridoren och busade.

/Ellen

 

Dag 4, lördag. Vi gick upp klockan fem i halv åtta. Sen gick vi till frukosten. Efter det bytte vi om till träningskläder. Vi skulle köra skating. Vi skulle åkt upp på fjället men det var för isigt. Så vi åkte till Ramundberget. Sen åkte vi lite längre, till en myr och körde lite. Sen åkte vi hem och det gick lätt. När vi var framme så fick vi gå och duscha och sen fick vi äta.

Sista passet – då var det Kalle Anka skicross. Men först fick vi träna med killarna och tjejerna. Vi körde många lekar. Sen blev det skicrossen. Det var jättekul!!! Men sen fick man gå och byta om och äta. Sen var det kvällsfika kl 20.30, det var gott.

/ August

 

Uppdaterad: 17 SEP 2015 15:50 Skribent: Åsa Rydell

Bankgiro 710-8004

Swish 1231148840

 

Material till hemsidan mailas till Katrin Nääs (This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
SK Leksand - Skidor
Anders Hellman, Tällbergsvägen 7
79370 Tällberg

Kontakt:
Tel: 0705323377
E-post: anders.hellman@gmx.c...

Se all info